BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, February 13, 2009

DECIDED!

yesterday..aku bukak page ministry of higher education(mohe) untuk mohon ipta...so bukak je..aku kemaskinilah butir diri aku sume n sampai kat page course apa nak pilih..aku terdiam kejap..i felt unsure..should i fill the form another time or just stick to what i have in mind..so after several time..(actually aku x nak bkk permohonan ipta..aku nak kemaskini matrikulasi nye form),aku pon cam..oklah..aku isi jelah form tu..kalu apa still ada masa nak tukar..so isi jelah form tu..dah lah dia tulis semua course tu dalam bahasa melayu..aku terpaksalah translate sendiri dalam english..huhu

pilihan 1:asasi sains kesihatan bersekutu(UIAM)
pilihan 2:diploma teknologi makanan(UiTM)
pilihan 3:asasi farmasi(UIAM)
pilihan 4:diploma pengajian perniagaan(UiTM)

that is the top 4 yang aku nak amik...haha..yang lawak nye sume aku amik between UIAM n UiTM..sbb ipta yg lain kebanyakannya engineering,perladangan n else yg aku x terfikir nak jadi...tapi pilihan ke 8 aku x isi lagi sbb aku cam x tau nak isi course apa lagi..haha
so ive decided..from now on i am a dietician-to-be..!!wish me luck..!!

2 comments:

NurulFatehah;) said...

hahah..
aku pn amik yg lebih kurg je ngan ko tau x?
except 4 pilihan 4 ko tuh..
aku x minat..

Fatin Nazihah said...

ahaa..good luck dyah!
zie lgsung xbuat lg..myb i should be brave like u to fill that form.. ahaa
:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...