BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, May 24, 2009

what to says..

x de idea lah pulak..but this week..im back at home..!yeay..kul 5 baru keluar dari kolej...then setelah melalui liku2 nak balik..naik keta sapu,bas ke seremban dan komuter ke shah alam..akhirnya sampai juga ke bandar tercinta ni...leganya..

arini mak ngah datang untuk anta yasmin gi UiTM esok...good luck anda di sana menempuh hidup di universiti dan minggu orientasi..!!!haha..aku pulak balik dengan membawa segala macam buku untuk ditelaah..konon nye..tapi skang ni baru bkk(ahad pagi)..tipu je..sabtu dah buat sket math..haha..aku kan baik(tapi sket je aku buat..)..

aku dah watlah tutorial bio n math..ingat nak wat amali kimia n bio but sampai procedure je aku dah tercengang sengsorang..camne nak lukis gambar procedure ni..!!!poning kepala den ni..!!xpelah balik nanti aku tanya merekalah..!!huhu...oklah nanti kalau ada yg best aku citerlah..life kat matriks ni busy sahaja..first week dah abis satu topic..dah ada assignment n memacam lagilah..!!nak tau rasalah sendiri..haha!
bye..assalamualaikum..!

2 comments:

nani :) said...

wahhhh macam tu ehh
takpe kau kan kuat semnagat, mesti cool je hehe :)

NurulFatehah;) said...

bagus gile blk wat keje..
aku wat cm sikit gila..
kimsalam kat scandal terhangat ko eh..
heeee..
eh elaun dah msk, jom g outing sesama hahah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...