BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, May 8, 2009

the last weekdays before matrix..

wooo..today is friday..it's mean 2 day before monday,11th may 2009...cepat nye masa berlalu...barang pon x kemas lagi...huhu...aku memang malas..hihi..so minggu ni selain daripada membeli dan menyediakan keperluan matrix..

ari rabu aritu the gang plan a gathering before sume akan menjejakkan kaki ke ipta dan kolej..memula ingat nak gi sunway but its too expensive(x de yg keje lorh)..so tkr plan gi wetworld then gi picnic kat tasik..but yet the planned changed again as wetworld tutup aritu..leaving the last plan which is picnic kat tasik...so aku pon bwk lah sandwich for them..nani beli nasi lemak..(thanks eh yin n nani n sesape nye duit lagi belanja kami..)kami berlapan haritu.. complete..yin,did,linda,syazlin,teha,nani,faten n me..!!

so kami makan makan dan makan..huhu..kemudian snap picture..aku malas nak upload gambar sebenarnye..korang tengok kat page nani eh..!!then rerupenye both(nani n me) x bawak lesen keta..masy-Allah..so..nani dah awal2 balik umah amik lesen..aku pulak..before bertolak ke SACC(plan mengejut)..mintak adikku bawak kan gi sekolah as aku pon mmg nak dropkan kamera kat dia..then aku pon drivelah dengan sah di jalanray..cuak gak sebab ni first time aku drive sampai sacc(wawa..aku bkn suke bjln n bkn berani bwk sesorang)..then pukul 3 baru balik..

kengkawan sume..lepasni kita dah jauh..tercampak kat merata tempat atas bumi ALLAh ni..maybe ada yg ke luar negara..aku harap korang x akan lupakan aku..and kalau cuti nanti jom kita wat lagi activity ni...semoga persahabatan kita kekal dan diredhai..sahabat dunia dan akhirat...amin..

1 comments:

nani :) said...

wawa best gilaa , jangan lupe kami jugak ye dayah , belajar gilaaa gilaaa punye okey , all the best , gonna miss you lahh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...