BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, June 21, 2009

the Come Back..

this week..im home after spending weeks at kolej without seeing my home..im back...banyak sebenarnye yang terjadi in three weeks..it is full of emotions...macam2...apa yang jadi time assignment english...nak siap kan Green Building tu..huhu..it is tough for beginning life in here...but what i wanna say is im sorry to my group kalau ada salah dan silap...

then..what happen on last week...macam malang sangat je kan practicum(kelas) kita ni..Pn Azuin,our bilogy lecture mangamuk as none of us complete our tutorial...we are so sorry teacher..dah lah kuiz pon x gempak...so sorry..we try our best to score..Sorry again..!!!then the next day plk,En Zaki ada terasa dengan kata2 one of our class member..we are so sorry..we never meant it...kenapalah dengan kami akhir2 ni..!!!

but one thing to conclude..lifa kat sini bkn lagi macam zaman sekolah dulu..study kat sini cam x cukup2 masa...every week quiz..then abis kelas kul 5...nak study lagi...tido just 4/5 hours..but ada yang best dok sini..i have my floormate yang akan kejutkan pagi2 untuk study..x phm pape leh tanye diorng and kalau nak pinjam pape pon pinjam kat diorng...liguidku dah berjlan satu aras tu..endingnye aku yang tercari liquid waktu kuliah..huhu..!!!

apa lagi eh nak cite..owh..UPS sangat hampir..lagi 2 minggu..!!!waaaah!!!kene study..!!!

2 comments:

nani :) said...

fuhhyohhh sungguh mencabar
alaa takpe kau kuat dayah
all the best :)

frhh said...

UPS tuhh hape?
exam yehh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...