BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, July 5, 2011

after a year..~



assalamualaikum..~
hee..im in a really good mood today..
im enjoying my holiday..and walaupon actually today is my lazy day..
suddenly tonight i have this semangat kerajinan untuk update blog..
so..what's up with the title?
i've met someone that the last time ive met her was a year ago..
i really really do miss her..
and i just have to meet her..
ni pon secara kebetulan je dapat tau dia datang sini..
serious lompat2 je rasa..
dia kata dia nak pegi i-city with her family..
so..fikir..camne nak pegi..
nanti abah tak bagi keluar kang..
aku kan perempuan melayu terakhir..mana keluar malam* okay, sungguh poyo di sini..
but then..lepas pujuk umi suruh pujuk abah..
and kenalah rahsuah umi sikit..
skali umi call abah..tak sampai 5 min..

umi:hello..u kat mana??balik bila..??dah makan?
umi: owh..balik ptg2 sikit?
umi: ni hah, budak2 ni nak pegi i-city..kak nurul kata nak pegi jumpa kawan dia..
umi: okay..bye..~
umi: DONE..
aku: erk?? abah bagi??tu je??hehehe~

LOL...~hehe..maka..aku pon dapat lah jumpa dia..
time jumpa tu..reaction dia..haha..
biasalah dia kan suka wat muka xde perasaan..TAPI~~nampak sangat anda terkedu di situ..
bukan nak kenalkan aku kat mak kau kan..aku yg dok meramahkan diri pi tegur mak kau...
cis2..
then after that, aku wat muka tak malu..
ikut family dia amek gambar kat i-city..hehe..
aku sayang kau lah..!!rindunya..
kan best kalau ko lama lagi kat cni..
boleh borak2..
and lastly..aku bagi dia hadiah..actually belated birthday gift..
harap ko suka and ko pakai..yg satu lagi ko baca ye..hehe..
aku hanya bagi buku kat orang2 yang tertentu je..
someone yg really important je yg aku bagi..huhu..~
sayang kau lah..

so..u must be wondering who is the one yg aku do sayang2 ni..
kalau pernah baca entry special entry for special person..
pasti korang dah tau siapa dia..wink2.

i wish kita ada masa untuk jumpa and borak2 lagi...
malam tu xsempat borak masalah kau..
stay smiling huda..
aku happy tgk ko senyum malam tu..~


Link

2 comments:

Anis Sakinah Lokman Hakim said...

jeles ohh... xajak pun :P

cik hidayah said...

tanya huda..dia yg wat plan mengejut..ni pon seb bek tanya ble nak dtg shah alam..hohoo~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...