BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, April 20, 2009

japan trip part 4-disneyland!

haloo..


welcome to tokyo disneyland...place where every child dream off...memang best lah gi disneyland..memang macam mimpi je tempaat tu...first2 je we all went to the pirates of carribean..best..kitorang naik boat ride..dalam tu mmg macam pirates nye perkampungan..n there was johny depp nyer patung lilin..real sangat..best..after that we went to this smith's tree house..then pegi lilo n stitch nye pertunjukan before makan tengah hari..we ate nasi lemak yang kak akhfa wat..actually x boleh bawak makanan tapi pandai2 lah seludup makanan..betul x??!then we went to see the parade..best lah..after that we solat..nak tau camne kami solat...



itu jelah cara terbaik yang boleh wat...dari x solat..baik kami solat je..peduli lah jepun tu nak cakap ape pon...after that pergi main roller coster kecik..then masuk haunted house which is bagi jepun2 tu memang menakutkan as ada yang keluar nangis2..budak2 apetah lagi...kami x paham bahasa jepun jadi..bantai jelah gelak2 dalam tu..tapi tengok hantu dia memang menakutkan lah sebenarnye..cam real jew...huhu..

pastu kul 7.30 ada satu lagi parade..ni night parade..lagi lawa sebab banyak lampu..huhu..tengolah foto die..then kami balik about 9..and sampai umah kol 10.30..then tido lah as kami ada perjalanan jauh lak esok nye..





3 comments:

Hanani Hj Halim said...

siyes la ouhh lawa gambar2 die :)

fy said...

best gile ko gi jpun...haha...

s.h.s said...

bpe bayaran die?
hahaa nk tau2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...