BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, April 14, 2009

japan trip part 2-mount fuji

day 2...hari ini my family went to mount fuji..gunung kebanggaan masyarakat jepun..Hari ni Along Ed teman kitorang gi mount fuji..dalam perjalanan tu kitorang dah mula nampak mount fuji..Along Ed kata..kalau tourist datang Jepun dan nampak puncak mt fuji ni..its meant that he/she will come again to japan..along ed kata..jepun ni kalau nampak puncak mt. fuji ni kalau tengah bawak kereta..diorang sanggup berhenti dan turun dari kereta..so mmg sepanjang perjalanan tu memang boleh tengoklah mount fuji..and kitorang nampak jelas puncak dia...x de awan pon!!!ada chance datang lagi ni!huhu...

so..sampai kat satu tasik ni..which is dia nampak pemandangan dari belakang Fuji..


lepastu barulah kitorang naik atas..but sampai level four je..sebab atas tu still bersalji..kat level 4 ni je dah 0 degree..bayangkan atas tu berapa..





pastu..kitorang bergerak ke gotenba..which is tempat membeli belah..segala jenama popular sume ada kat sini..nike,adidas,nikon,ferragamo,polo and everything elses are here...tapi time pegi tu x de diskaun lah pulak..so mahal sket arr..huhu....pastu barulah kami pulang ke rumah....

1 comments:

Hanani Hj Halim said...

memang rupa macam beku kesejukan, hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...