BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, March 16, 2009

NIKON D60!!!

yew..!!
aku tau ramai kengkawan aku akan terkejut ngan title ni...
sbb aku bukannye into photography sangat tapi actually..aku minat gak...
so kebetulan pulak aku nak gi Jepun akhir bulan ni..
aku gi time sakura blossom lak tu..so mmg camera tu sangat penting...Btl x..
adik aku lak memang teringin sangat nikon D60 ni..
so on saturday,aku gi matta fare kat PWTC..skali tgk ada macam3 fare lagilah kat situ..
mara nye fare,jewellery fare, and DIGITAL fare..
so ayah aku pon kata..'jom tengok camera yang siti nak tu..'
so kitorg tengoklah sume camera SLR ni..Olympus,canon and nikon..
sampai kat nikon ayah aku ye2 tanye orang tu..and..Finally ayah aku kata 'hmm,bolehlah..kita beli untuk hadiah spm kak nurul(akulah)..'wow!!!aku yang dapat..
happy nye..!!!bertuahnye aku rasa..walaupon aku x kisahpon kalu x dapat huhu..
tapi alang2 dah dapat aku akan belajar lah gune camera tu..
huhu..balik aku bkk computer..cari camna nak pakai..so dengan hanya satu malam aku blaja apa tu apperture,shutter,manual n pelbagai lagi perkataan yang aku x pernah dengar..esoknya aku pon wat lah apa yang aku ingat..!!HASILNYA...!!






so..OK x???cantik x..?ni sume manual tau..!bukan auto..!!pasni aku nak blaja lagi n tangkap lagi lawa..!!huhu..n THANKS UMMI AND ABAH FOR THIS PRESENT..!!!LOVE YOU SO MUCH!!!

btw..takziah kepada keluarga aida atas kehilangan ayahanda tercinta..sabarlah kawanku..ada hikmah atas sesuatu ujian yang Allah berikan..tabahlahmenempuhi ujian in..sesungguhnya Allah lagi menyayangi dia lebih daripada kita...semoga rohnya dirahmati Allah dan tergolong dalam umat-Nya yang beriman..amin..Al-Fatihah..

2 comments:

Hanani Hj Halim said...

nanti kat jepun kau kena tunjukkan aku gambar yg lawa2 tau, hehe :D

NurulFatehah;) said...

waaa...
best gila..
aku xdpt pape pon.. ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...