BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, September 6, 2011

semangat untuk sahabat~

dear sahabat..
who've been in tears right now..
kita dah lama kenal..5 tahun dah berlalu..
cukup untuk kitorang tau yang kau sangat sedih walaupon kau cuba senyum depan semua orang..
cukup untuk kitorang tau apa yang tersirat dalam hati kau..
kuatkan lah semangat sayang..
walau apa pon decision yang kau buat, walau orang lain pandang camne pon kat kau kitorang akan sentiasa kat sini support kau..
sekalipun kau hilang dia..insyaAllah kitorang tetap sayang kau..
kawan mana nak tengok kawan diorang terluka..
dah banyak yang kau dah lalui demi dia..
your tears are not worth it my dear..
aku sentiasa believe in second chance but third chance is rarely given..
and if there is third chance it means final..
and the person who does not appreaciate it aren't meant to be considered in our future..
bukan mudah untuk kau lalui semua ni..
cuma buatlah decision yang terbaik..keputusan yang datang dari Allah..
Istikharah is always the final way that we've look at but it always the best~

kepada si dia kesayangan sahabatku..
entry ni bukan untuk sakitkan anda..
bukan jugak nak maki hamun anda..
kitorang sayang kawan kitorang..
dan kami tau macam mana sayang dia pada anda..
her first love and the one she's been faithful for years
kami cuma berharap, janganlah permainkan hati dia..
she seem so strong outside, but her inside is so fragile..
she had been through a lot..we've been there when she cried..
we've seen the sorrow she had..
maybe anda tak nampak sebab tu anda sanggup buat dia camtu..
kami tak halang andai ada jodoh korang..
kami menyokong seratus peratus keputusan dia..
tapi andai dia memberi peluang sekali lagi..
tolong hargai dia sebaik mungkin..
kami tak nak dia menangis lagi..
we also hurt when she's broken inside~

p/s: sahabat, sebab sayang aku buat entry ni..praying the best for you..we love you..be strong!

1 comments:

nani :) said...

thankyouuuuu. sayang korang gila. entah ape benda je benda ni. memang ni final chance pun. aku dah penat sangat. tawakal jela.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...